If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Вътрешен фейс - проблем с кристала на инфодисплея при топло време.
Първата - нещо задна дясна врата не си е май на мястото. Но това е снимка де
Втората - как разбра, че е вътрешен фейс? Годината не е гаранция
Колко пари си си приготвил за след покупката?
Хубав касетофон.
Само където човекът, които търси, нищо не пише за паричните му възможности
Благодаря за бързите отговори. Ами, реших че ще взимам кола до 4000-4300лв. за да ми останат пари ако се наложи нещо да се ремонтира. Пределно ясно ми е че с Алфа всичко е възможно, все пак имам такава кола.
Ако някой знае подобна 156-ца да се продава в региона може да даде линк или кординати, ще бъда благодарен.
Тази кола я гледах преди 3-4 седмици. Личното ми мнение е, че не си заслужава изобщо.
Предната броня е пребоядисвана и единият фар е сменян - причините не са ясни.
Колата беше с вода в казанчето, а не с антифриз.
През капачката за маслото се виждаше доста нагар по вала.
Дисплеят на бордовия компютър не работи.
Радиото е кодирано и липсва код. Липсва и втори ключ.
При форсиране и включване на турбината изкарва чернилка повече отколкото трябва според мен.
Има още доста проблеми по колата, но няма смисъл да ги изреждам.
Търговецът е тотален наглец. При въпрос от моя страна какви проблеми има колата - отговорът беше "Хаха, ми никакви проблеми няма". След 5 минутен оглед само дето не се разделихме с псувни.
Колеги дайте мнение за тази алфа и по точно ме интересува двигатела 1.9 116к дали няма да е много тромава http://www.cars.bg/u729614 Ще съм благодарен на всеки един съвет.
КОлега колата ако е в ред си върви доста прилично,почти не отстъпва на 2.4 но лятото на клима багаж и др. се осеща ,зависи за какво ще я ползваш?Ако е повече за в града няма проблем, но ако ще я караш на дълго повечко и тн. си търси 2.4 това е мойто мнение.Иначе данъка и обслужването са малко по евтини,за сметка на звука и вървежа и запаса от мошност.По голяма кубатура повече километри повече запас от мошност.Дано съм ти помогнал.
Comment